Constructieschuim

Bekijk ons volledig aanbod constructieschuimen op onze webshop: http://slobeltools.be/user/register

Professioneel pistoolschuim PMPL-750

PMPL750.jpg

Professional is een één component monteer en afdichtingsschuim dat een hoog rendement garandeert, een excellente lijmkracht heeft en snel uithard. Het schuim heeft zeer goede akoestische en termische isolatie eigenschappen De winterformule kan gebruikt worden tot buitentemperaturen van -10°C.  Zijn zeer goede mechanische eigenschappen overtuigt zelfs de meest veeleisende gebruiker. Het pu schuim professional is geschikt voor het monteren van deuromlijstingen, raamkaders en rolluikkasten en voor het akoestisch isoleren van muren.

 

Vuurvertragend één-component pistoolschuim PMMF-750

PMPF-750.jpg

Dit pistoolschuim is een één-component polyurethaanschuim dat vuurvertragende eigenschappen bezit en voldoet aan de DIN-4101-2 B1 norm. Ideaal voor het monteren en technisch isoleren van stalen buizen en elemeten. Ook te gebruiken voor het isoleren van de meeste  bouwmaterialen. Het uitgeharde product heeft zeer goede thermische -en geluidsisolatie eigenschappen.

Het montageschuim is niet toepasbaar op teflon, PE en siliconen.

 

Polystyreen lijm KST-750

KST750.jpg

Thermo styro fix is een pu-lijm (schuim) die wordt gebruikt voor het verlijmen en monteren van geëxpandeerde polystyreenplaten in combinatie met isolatie verankeringsystemen voor het isoleren van buitenmuren. Geschikt voor het verlijmen van wandpanelen en voor het afdichten van isolatievoegen. Ideaal voor het maken van verbindingen tussen isolatiepanelen en bouwmaterialen zonder het gebuik van thermische isolatiepluggen. Kan aangebracht worden in lagen van 3 tot zelfs 15mm!!!

Te gebruiken op onder andere:

  • Beton
  • Baksteen
  • Ceramische stenen
  • Nieuwe bepleistering
  • Hout
  • Metaal
  • Metalen plafond panelen, PVC panelen
 

Schuim en pistoolreiniger CZP-500

CPZ-500.jpg

Geschikt voor het reinigen van schuimpistolen en niet uitgeharde PU. Lost niet uitgehard pu-schuim direct op waardoor de reiniger ideaal is voor het kuisen van gebruikte pistolen en halfvolle PU-bussen. Het reinigingsmiddel kan gebruikt worden op oppervlaktes voor het aanbrengen van schuim of siliconen waardoor een betere hechting bekomen wordt.